21 Ocak 2012 Cumartesi

21 Ocak 2012 Cumartesi
Sevgili Balıklar saat 00:40 Ay-Oğlak burcunda ilerlemeye başladıktan sonra diğer gezegenlerle güçlü görünümler yapıyor. Bunların tümü olumlu bir şekilde sizi destekleyicidir. Çevrenizle olan irtibatınız güçlenmeye başlar.

Saat 03:02 Ay-Uranüs arasında oluşacak görünüm, farklı yollar arayışınızı ve maddi güvenceye kavuşma çabanızı işaret etmekte. Elinizdeki verileri iyi inceleyiniz. Çünkü bu görünüm kısa süreli bir etkidir. O an için doğru sanırsınız ancak daha sonra aceleye geldiğini görebilirsiniz.

Saat 03:17 Ay-Jüpiter arasındaki olumlu görünüm, gerginliği azaltıcı, sorun çıkartan noktaları sağlıklı bir şekilde gözden geçirmenizi sağlayıcıdır. Hoşgörülü yaklaşımlarda bulunarak, kutsal saydığınız tüm değerlerinize sahip çıkabilirsiniz.


Saat 14:32  Ay-Pluto kavuşumu çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini sağlıyor. Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal kimliğinizi birleştirme çabası içindesiniz. Yolunuzda yenilgiler, belirsizlikler olsa dahi kendinize inanmaktan asla vazgeçmeyiniz.

Mutlu ve keyifli, yüzünüzden gülümseyişin eksik olmadığı bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder